Amsterdam Light Festival

Vanaf €26,50 per persoon

Heb je al zin om het licht te vieren met het Amsterdam Light Festival? We kunnen niet wachten om je aan boord van onze boten te verwelkomen en samen met jou van het festival te genieten.

Beschrijving

Amsterdam Light Festival 2021 – 2022

Tijdens de enorm donkere winter maanden december 2021 en januari 2022 wordt Amsterdam tot een prachtig openlucht lichtkunst museum voor de 10e keer het Amsterdam Light Festival. Voor dit jubileum heeft het festival gekozen voor het thema ‘Celebrate Light. Met het thema van dit jaar wil het festival zowel de lichtkunst van de afgelopen jaren eren als licht laten schijnen op sociale kwesties om gasten eraan te herinneren dat niet iedereen in staat is om deel te nemen aan de festiviteiten.

De afgelopen tien jaar hebben moderne kunstenaars uit de hele wereld spectaculaire lichtkunstwerken gemaakt die tijdens de eerdere edities van het festival overal in het centrum van de stad te zien waren. Dit jaar bestaan de kunstwerken uit de meest aansprekende, inspirerende en favoriete lichtkunstwerken van de afgelopen negen edities en uit nieuwe kunstwerken.

De beste manier om van deze lichtkunstwerken te genieten is met een Amsterdam Light Festival rondvaart door de grachten. Vanaf het water heb je een eersteklas uitzicht op de lichtkunst terwijl je ontspannen kunt rondkijken. De bijna 6 km lange Amsterdam Light Festival waterroute is zo uitgestippeld dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade kunt zien.

Dit jaar is Mondo Cruises voor het eerst een officiële partner van het Amsterdam Light Festival. Met deze cruise stap je aan boord van een comfortabele en verwarmde boot van Mondo Cruises bij het Centraal station. Van hieruit vaart de rondvaartboot naar het Light Festival door de Weesperbuurt en Plantage wijken, waar de kunstcollectie te zien is. De koudste en donkerste maanden van het jaar worden een stuk lichter en gezelliger met Amsterdam Light Festival boottickets van Mondo Cruises.

Boek nu je Amsterdam Light Festival 2021 – 2022 rondvaart tickets!

Heb je al zin om het licht te vieren met het Amsterdam Light Festival? We kunnen niet wachten om je aan boord van onze boten te verwelkomen en samen met jou van het festival te genieten. Met een Mondo Cruises rondvaart zit je eerste rang en heb je een goedkoop Amsterdam Light Festival kaartje. Koop nu je kaartjes voor het Amsterdam Light Festival en bereid je voor om de ongelooflijke kunstwerken te zien die de stad verlichten tijdens het Amsterdam Light Festival. 


Bereikbaarheid Amsterdam Light Festival

De afvaart locaties van Mondo Cruises zijn goed te bereiken met de fiets, het openbaar vervoer of de auto.

Centraal Station

 

Openbaar vervoer:

Deze kade ligt aan de oostzijde van Amsterdam Centraal Station, ter hoogte van hotel Doubletree by Hilton, naast Sea Palace. Hierdoor is het dus ook goed bereikbaar met trein, metro, tram en bus.

Auto:
Parkeren kan in de Oosterdoks garage wij adviseren iedereen dit vooraf te boeken dit bespaart kosten en garandeert een plek in de garage

 

Over deze activiteit

  • De meest unieke rondvaart in Amsterdam
  • Duur: ong. 75 minuten
  • Upgrade naar een open bar van bier, wijn, fris en glühwein.

Benieuwd naar extra mogelijkheden?

Neem contact op en wij vervullen jou wens!

Boek Nu