Amsterdam gedeelde tickets

€20,- per persoon

Terwijl iedereen druk het verkeer ontwijkt staat de tijd stil in jouw schuitje. Met een hapje en drankje ontdek je Amsterdam Gedeelde Cruise… Omdat zij op zijn mooist is vanaf het water.

Beschrijving

Bekijk Amsterdam vanaf het water tijdens een rondvaart over de grachten in alle comfort en luxe. Op deze manier heb je Amsterdam nog nooit beleefd! De Amsterdamse grachten zijn wereldberoemd! Door de unieke bezienswaardigheden en de sfeer van Amsterdam is dit een onvergetelijke ervaring die je niet zo snel zult vergeten. De 

De rondvaart begint op het Red Light District, Ook wel bekend als De Wallen. De boot is voorzien van comfortabele zitplaatsen en andere voorzieningen. Een schipper zal jouw gezelschap door de grachten varen, zodat er niets aan jullie plezier en veiligheid ontbreekt. Onderweg zal de schipper unieke bezienswaardigheden en bijzondere plekken van Amsterdam laten zien en toelichten. Deze ervaring is uniek en een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder een rondvaart door de Amsterdamse grachten!

Heb je vragen of opmerkingen over dit arrangement? Aarzel niet en vul het contactformulier in op onze website.

Prijs: €20,- Incl. Drank

          €25,- Excl. Drank

Onze stille boot

Onze boot is elektrisch zodat jij en je vrienden niet boven de motor uit hoeven uit te roepen. Ook kan hij overkapt voor schaduw of regen. Jij bepaalt!

Jouw privé kapitein

Onze schipper kent Amsterdam als geen ander en kan je alles vertellen over de omgeving. Hij staat altijd open voor een praatje, maar geeft je ook alle ruimte om je ding te doen.

Extra info

  1. Schipper
  2. Host(ess)
  3. gemiddeld 1 uur rondvaart door het centrum van Amsterdam.
  4. voor €5,- extra onbeperkt bier, wijn en frisdrank.

Op en Afstappen: Op de kade langs Oudezijds Voorburgwal 197 in Amsterdam.

Benieuwd naar extra mogelijkheden?

Neem contact op en wij vervullen jou wens!

Boek Nu