Amsterdam Center Cruise

€160,- per uur

Terwijl iedereen druk het verkeer ontwijkt staat de tijd stil in jouw schuitje. Met een hapje en drankje ontdek je Amsterdam Center Cruise… Omdat zij op zijn mooist is vanaf het water.

Beschrijving

Venetië in eigen land

Dit is waar water en land elkaar ontmoeten… Het laatste beetje water dat is over gebleven van wat ooit niks meer was dan een modderpool. Deze grachten hebben meer meegemaakt dan je over-over-over groot ouders, en dat voel je met Amsterdam Center Cruise!

We varen langs de mooiste bezienswaardigheden: gebouwen uit de gouden eeuw, oude handelshuizen en de ‘verborgen parels’ van Amsterdam waar je zelf nooit op zou komen.

Wist je dat: De Amsterdamse grachten op de Werelderfgoed lijst staat? Een lijst van onvervangbare plekken op aarde die ten alle tijden beschermd worden.

Wij doen er alles aan om een setting te creëren waar: Vrienden familie worden, Een crush een echte liefde wordt en herinneringen ontstaan die je aan je (klein) kinderen verteld. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete mensen meenemen! Wij doen de rest.

Onze stille boot

Onze boot is elektrisch zodat jij en je vrienden niet boven de motor uit hoeven uit te roepen. Ook kan hij overkapt voor schaduw of regen. Jij bepaalt!

Jouw privé kapitein

Onze schipper kent Amsterdam als geen ander en kan je alles vertellen over de omgeving. Hij staat altijd open voor een praatje, maar geeft je ook alle ruimte om je ding te doen.

Extra info

  1. Kale boot huur
  2. Schipper
  3. Extra opties? Check onze menukaart.

Afstappen: Waar jij zelf wilt! Bij een nachtclub, een museum of terug bij centraal.. overleg het met de kapitein.

Benieuwd naar extra mogelijkheden?

Neem contact op en wij vervullen jou wens!

Boek Nu